Skip to content

Echipa Bloggerilor versus Generaţia de Aur

8 iunie 2011

Atunci când am participat la primul meu meci ca membru al Echipei Bloggerilor, credeam că meciurile pe care le vom juca sunt mai mult sau mai puţin amicale, prieteneşti, relaxante, de vară. A şi fost aşa. Pentru primele două minute din primul meci jucat la patrulaterul jandarmeriei, acolo unde Echipa Bloggerilor a ajuns de fiecare dată în finală într-o competiţie din care făceau parte Selecţionata Jandarmilor, Selecţionata Ziariştilor şi Selecţionata Artiştilor. Am învăţat că nu contează cât de tare e competiţia, important e spiritul. Şi spiritul nostru ne-a îndemnat întotdeauna să învingem, să dăm cât mai mult din noi.

Ei bine, joi va avea loc la Sala Polivalentă un amical. De fapt, dacă ne luăm după litera logicii şi a legii, toate meciurile noastre sunt amicale, chiar dacă ele fac parte dintr-o competiţie oficială (cum a fost Cupa Agenţiilor). Amicalul de joi nu înseamnă doar spirit, ci şi admiraţie. Echipa Bloggerilor va juca un meci contra unei echipe formate din câţiva reprezentanţi ai unui grup care ne-a făcut să râdem şi să plângem, să ieşim în stradă la victorii şi să ne închidem în baie la înfrângeri. Vom juca contra lui Belodedici, Mihali, Ciubotariu, Lupecsu şi compania . Echipa Bloggerilor versus Echipa Generaţiei de Aur. Ce ţi-ai putea dori mai mult de la fotbal?
Eu vă aştept pe toţi la Sala Polivalentă joi cu începere de la ora 16. meciul nostru va fi unul demonstrativ şi se alătură unor alte demonstrative jucate de celelalte două echipe invitate, Selecţionata Artiştilor (Dan Bitman, Mihai Mitoşeru, Virgil Ianţu, Bitza) şi o echipă a antrenorilor. De ce spun “demonstrative”? Pentru că meciurile vor avea lor în cadrul unei competiţii de fotbal între universităţile din toată ţara şi care durează trei zile la Polivalentă.
Bonus: dacă faptul că Echipa Bloggerilor e acolo nu vă atrage, sigur vă vor atrage premiile pe care organizatorii competiţiei le pun la bătaie pentru spectatori: sejururi de 3 zile la mare pentru doua persoane la Costinesti, smartphone-uri de ultima generatie oferite de catre NOKIA si minute gratuite oferite de VODAFONE.

Ne vedem la Polivalentă. Joi, de la 16.

Reclame
2 comentarii
  1. scrii tu rar, dar si cand scrii tare misto iti iese

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: