Sări la conţinut

Cupa Media – Romanian Corporate Sports

6 aprilie 2013

echipa-bloggerilor-vs-intact-37
Romanian Corporate Sports este cel mai complex sistem de competitii sportive pe echipe, adresat companiilor si organizatiilor din Romania, avand momentan in portofoliu nu mai putin de unsperzece sporturi: fotbal, baschet, tenis, golf, ciclism (mtb), tenis de masa, sah, biliard, darts, bowling, karting. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul: http://www.corporatesports.ro/ro

In aceasta perioada Echipa Bloggerilor participa la Cupa Media – Romanian Corporate Sports. Desi ma aflu in lotul largit pentru aceasta competitie nu stiu daca o sa prind echipa deoarece activitatea mea pe blog lasa de dorit. La aceasta competitie mai sunt invitate echipele Dolce Sport, Intact Media, Loteria Nationala, Mediafax si TVR. Cei din urma s-au retras si astfel am ramas doar 5 echipe. Fiecare etapa se joaca lunea de la ora 20:00 in baza sportiva Sud Arena.

Echipa este formata din Lucian Marin, Adi Zabava, Andrei Bogdan, Alex Dragan, Marius Matache, Toma Nicolau, Mircea Mester, Alex Cirstea, Auras Geambasu, Bogdan Dascalescu, Calin Pascu, Marian Ionescu, Bogdan Liviu, Vlad Dulea.

Primele doua meciuri au avut loc spatamana aceasta impotriva celor de la Dolce Sport si Intact Media. Baietii au castigat cele doua meciuri dupa jocuri foarte disputate. Cronicile celor doua meciuri le gasiti pe site-ul oficial al echipei. Pentru a fi la curent cu urmatoarele meciuri ale echipei ne puteti urmari si pe facebook.

Fotograful oficial al echipei este Dragos Asaftei pe care-l gasiti si pe facebook. Multumim Dragos pentru treaba buna facuta.

echipa-bloggerilor-cupa-presei-la-fotbal-09

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: