Skip to content

Freestyle Football

9 aprilie 2013

Sambata, 14 Aprilie la ora 14:00 Head&Shoulders te invita la Clubul Sportiv Galaxy sa faci parte din echipa lui Alex Chipciu (Steaua Bucuresti), Cornel Ilie (Trupa Vunk) sau Stefan Florescu (semifinalist la Romanii au talent) si sa demonstrezi intregii lumi ca mingea nu are secrete cand vine vorba de facut scheme.

INVITATIE_H&S_Freestyle Football

Acest eveniment promoveaza campania Head&Shoulders Football Freestyle in care te poti filma facand jonglerii cu minegea, apoi urci video-ul pe Youtube, iti pui prietenii sa te voteze si poti castiga 20 x Sampon Head&Shoulders, 3 x iPad si 3 x iPad + echipament sportiv. Daca suna tentant te invit sa te grabest deoarece campania se incheie pe 12.04.2013 la ora 12:00. Mai multe detalii gasiti pe pagina ProSport.

Dupa concursul de freestyle poti tine galerie uneia din cele trei echipe de bloggeri care or sa se infrunte in trei meciuri de fotbal. Echipa din care fac parte o sa aiba echipament alb si o sa aiba in componenta pe Marian Ionescu, Lucian Petrescu, Bogdan Dascalescu si Marius Matache.

Reclame

From → Bogdan

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: