Sări la conţinut

Zanzibar

4 august 2014

Pentru ca am inceput sa va zic de calatoria minunata de care am avut parte in aceasta primavara alaturi de Lucian Marin, baietii de la Miramont si ceilalti oameni care au fost cu noi (oameni minunati).
Primul lucru interesant din calatorie a fost inainte de a decola de la Bruxelles cand pilotul ne-a anuntat ca avionul are o mica problema la un motor daca imi aduc aminte bine si a trebuit sa stam in avion pana s-a remediat problema. Bineinteles ca nu a durat mult si glumele au inceput sa curga…vrem jumatate din bani inapoi si mergem fara un motor :). Toata lumea era nerabdatoare sa ajunga la destinatie.
Cum am aterizat in Zanzibar, ne-a lovit o caldura iesita din comun pentru ca noi veneam de la 5-10 grade Celsius iar drumul pana la Evergreen Resort a durat aproximatix o ora si tot ce vedeam era o saracie iesita din comun. Dar totul s-a schimbat cand am ajuns la destinatia finala, bungalow-uri pe plaja, nisipul era atat de alb si de curat incat stalucea iar oceanul de o culoare verzuie.
Linistea din acele locuri te fac sa te deconectezi si sa-ti eliberezi mintea de toate probleme care te cuprind zi de zi in Romania.
Primul lucru care ne-am lovit a fost „rapiditatea” bucatarilor, este ceva iesit din comun dar cand il intrebi pe ospatar cand aduce mancarea ca au trecut 3 ore de cand s-a dat comanda si el iti zice „pole-pole my friend” adica (usor-usor prietene)…dar lucru asta se schimba dupa 2 maxim 3 zile de stat in Zanzibar pentru ca intri in rutina lor si zici ca asa e normal.
Va garantez ca fiecare secunda petrecuta pe nisipul alb din Zanzibar merita fiecare euro dat iar eu abia astept sa vad cu ce oferte vin cei de la Miramont si pe unde mai colindam lumea asta ;).
S-a scris mult prea mult despre Zanzibar ca sa va umplu si eu capul dar realitatea de la fata locului nu se compara nici cu 100000 de cuvinte frumoase si chiar merita sa faceti o asemenea iesire cu persoanele dragi.
As putea sa mai scriu inca 4-5 articole legate doar de aventura din Zanzibar dar o sa va las pe voi sa aflati singuri ce ascunde Zanzibar-ul.
Sa ne auzim cu bine !
Bafta,

Reclame

From → Fără categorie

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: